Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Okur: Hukuki yollara başvuracağım

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Daire Başkanı ve HSYK üyelik seçimi adayı İbrahim Okur, Sabah gazetesinde yer alan ve HSYK üyelik seçiminde adayları hedef gösteren haberle ilgili olarak açıklama yaptı. Gazetede yer alan yazı...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Daire Başkanı ve HSYK üyelik seçimi adayı İbrahim Okur, Sabah gazetesinde yer alan ve HSYK üyelik seçiminde adayları hedef gösteren haberle ilgili olarak açıklama yaptı. Gazetede yer alan yazı ile ilgili olarak hukuki yollara başvuracağını belirten Okur, "İnsanları bu şekilde hedef göstermeyi ve kara propaganda yapmayı gazetecilik olarak adlandıracağız öyle mi? Yazık çok yazık." dedi.

İbrahim Okur, haberle ilgili olarak Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Seçim yaklaştıkça çirkinliklerin ve iftiraların arttığını vurgulayan Okur, "Elbette hukuki yollara başvuracağım ama bu izansızları da Allah'a havale ediyorum. İnsanları bu şekilde hedef göstermeyi ve kara propaganda yapmayı gazetecilik olarak adlandıracağız öyle mi? Yazık çok yazık. Çamur at izi kalsın diye iftira edecekler bizlerde propaganda yasağı var diye susacağız, iftira serbest cevap vermek yasak olacak öyle mi? Yapmayın Allah aşkına, bu yapılan gazetecilik değil, bizim cevabımız da propaganda değil." ifadelerini kullandı.

Okur, yarıca yapılan iftiralara web sayfası üzerinden cevap vereceğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.