Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hükümlülere 'iyilik ve kötülük' anlatıldı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 120 hükümlüye ‘iyilik, kötülük ve insan’ konulu konferans verildi. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Adalet Bakanlığı koordinesinde, İskenderun Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından, ceza ve güvenlik...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hükümlülere 'iyilik ve kötülük' anlatıldı
Hatay’ın İskenderun ilçesinde 120 hükümlüye ‘iyilik, kötülük ve insan’ konulu konferans verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Adalet Bakanlığı koordinesinde, İskenderun Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından, ceza ve güvenlik tedbirlerinin infazı hakkındaki kanun gereğince ilçe adliye binasında ‘İyilik, kötülük ve insan’ konulu konferans düzenlendi. Konferansa, denetimli serbestlik yasasından yararlanan 120 hükümlü katıldı. Genç yaşlı farklı sebeplerden dolayı cezaya çarptırılan hükümlülere bir saat boyunca farklı konularda bilgi verildi. İskenderun Müftü Vekili Durmuş Çelik, hükümlülere iyilik ve kötülüğün yanı sıra dini bilgiler verdi. Çelik, "Biz burada iyilik ve kötülüğün bir arada olduğu, insanın da iyilik ve kötülük yapmaya meyilli olması hasebiyle mahkumlarımıza bu konuyla ilgili bilgi vermeye, onları aydınlatmaya çalıştık." dedi.
Konferansa Cumhuriyet Savcısı Zeynel Abidin Ulu, Denetimli Serbestlik Müdürü Feridun Kaymak ve İskenderun Müftü Vekili Durmuş Çelik konuşmacı olarak katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.