Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hükümlüler topluma yeniden kazandırılacak

Kırşehir Valiliği ile Cumhuriyet Başsavcılığı arasında hükümlülerin kamu kurumlarında çalıştırılması ve sosyal hayata daha kolay uyum sağlamalarını temin etmek amacıyla iki ayrı işbirliği protokolü imzalandı.Protokol imza töreninde...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hükümlüler topluma yeniden kazandırılacak
Kırşehir Valiliği ile Cumhuriyet Başsavcılığı arasında hükümlülerin kamu kurumlarında çalıştırılması ve sosyal hayata daha kolay uyum sağlamalarını temin etmek amacıyla iki ayrı işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol imza töreninde basın mensuplarına bir açıklama yapan Vali Necati Şentürk, imzalanan protokolün asıl amacının hükümlüleri topluma kazandırmak olduğunu söyledi.

İmzalanan protokol ile Kırşehir Valiliğine bağlı 9 kurumla üç yıl içinde düzenlenecek toplam 228 seminer çalışması ile 3 bin hükümlünün katılmasının hedeflendiğini ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin; “İşbirliği Protokolü kapsamında 3’er aylık periyotlarla ilimizdeki 9 İl Müdürlüğü bünyesinde 14 değişik konuda Kırşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü koordinesinde 10–15 kişilik gruplar halinde hükümlülere seminerler verilecektir.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.