Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HSYK, AYM raportörlerini değiştirdi

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), yayımladığı kararname ile 8 Anayasa Mahkemesi raportörünün görev yerlerini değiştirdi. HSYK 1. Dairesi, idari ve adli yeni bir kararname yayımladı. Yayımlanan kararnameye göre, AYM'de raportör olarak...

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 22:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 22:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), yayımladığı kararname ile 8 Anayasa Mahkemesi raportörünün görev yerlerini değiştirdi.

HSYK 1. Dairesi, idari ve adli yeni bir kararname yayımladı. Yayımlanan kararnameye göre, AYM'de raportör olarak görev yapan Mustafa Baysal Sivas Cumhuriyet Savcılığı’na, Hüseyin Ekinci İstanbul Anadolu Hakimliği’ne, Özcan Özbey Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na, Sinan Yılmaz Şanlıurfa Hakimliği’ne, Fatma Babayiğit İstanbul Anadolu Hakimliği’ne, Mustafa Çal Gaziosmanpaşa Hakimliği’ne, Melek Acu Küçükçekmece Hakimliği’ne ve Erhan Tutal Edirne Vergi Mahkemesi üyeliğine atandı.

HSYK, yine kararnameye göre Adana Cumhuriyet Savcısı Ümit Şahiner’i Adana Cumhuriyet Savcılığı Başsavcı Vekilliği’ne, Zonguldak Cumhuriyet Savcılığı Başsavcı Vekili Necip Topuz'u Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’na, Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Cenk Akın Aksakal’ı Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı Başsavcı Vekilliği’ne atadı.

Kararnameye göre ayrıca Ankara Bölge İdaresi Mahkeme Üyesi Abdullah Şahin Ankara İdare Mahkemesi Başkanlığı’na atandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.