Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hostesin kabusu olmuştu!

THY’nin İstanbul-Manchester uçağında aşırı alkol aldıktan sonra hostese saldıran ve İngiliz polisi tarafından gözaltına alınan Belçikalı yolcuya 6 ay hapis cezası verildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hostesin kabusu olmuştu!
Sabah gazetesinden Cevdet Özdemir'in haberine göre, THY'nin 1 Aralık perşembe günü İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan TK-1995 sefer sayılı Manchester uçağındaki Belçikalı Lardinois adlı yolcu, aldığı aşırı alkolün etkisi ile uçağı birbirine kattı.

Uçağın tuvaletinde sigara içtiği belirtilen Lardinois, servis sırasında alkol almasına rağmen hostesten yine içki istedi. Aldığı olumsuz cevap üzerine küfür ederek 24 yaşındaki Türk hostese saldıran Belçikalı yolcu, başka bir yolcunun araya girmesi ile yere yatırıldı.

Pilot Manchester'a inişte polis talebinde bulundu. Uçağın inişinin ardından yolcu, İngiliz polisi tarafından gözaltına alındı. Salford Mahkemesi'nde yapılan duruşmada Belçikalı yolcu, hostese saldırmak, aşırı alkol almak ve uçuş güvenliğini tehdit etmek suçlarından 6 ay hapis, 2 yıl uçuştan men ve 600 sterlin para cezasına çarptırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.