Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hızını alamayan hırsızlar girdikleri işyerinin yanlarındaki dükkanları da soydu

Batman'da bir iş yerine giren kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler, iş yerinin sağındaki ve solundaki iş yerlerini de soydu. Polis, kayıplara karışan kişi veya kişileri yakalamak için çalışmalara başladı.    Batman...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hızını alamayan hırsızlar girdikleri işyerinin yanlarındaki dükkanları da soydu
Batman'da bir iş yerine giren kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler, iş yerinin sağındaki ve solundaki iş yerlerini de soydu. Polis, kayıplara karışan kişi veya kişileri yakalamak için çalışmalara başladı.

    Batman Birinci Cadde'de bulunan bir iş yerine arka kapıyı kırarak giren kişi veya kişiler, hızını alamayıp iş yerinin sağında ve solunda bulunan giyim, ayakkabıcı ve mobilya dükkanına da girdi. Yan dükkanların camlarını, ahşap kapı ve kepenkleri kırıp giren kişi veya kişiler, giyim mağazasının kasasında bulunan bir miktar parayı aldıktan sonra raflarını boşalttı. Kunduracı dükkanından da malzeme alan hırsızlar kayıplara karıştı.

    Sabah saatlerinde dükkanlarını açan iş yeri sahipleri gördükleri manzara karşısında adeta şok oldu. Kapıları ve camları kırık, rafları boş gören iş yeri sahipleri durumu polise bildirdi. Olay yerinde parmak izi alıp delil toplayan polis hırsızlık şüphelilerini yakalamak için çalışmalara başladı.
    
    Umut Giyim çeyiz mağazası sahibi Eşref Altan, "Gece vakti arka taraftan bir işyerinin demir kapısını kırarak içeri girmişler. Daha sonra cam çerçeve ahşap kapı ve kepenleri kırarak yan dükkanlara da girmişler. Benim kasamda bir miktar para vardı onu almışlar bir de birçok raftaki giyim malzemelerini almışlar. Komşularımdan ne almışlar bilmiyorum. Ne kadar zararımız var bunu sonra yapacağımız sayımda tespit edeceğiz. Polis parmak izi ve delil toplama çalışası yaptı. Umarım bu vicdansızlığı yapanlar yakalanır." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.