Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlar para dolu kasayı sırtlayarak çaldı

Iğdır’da hırsızlar, güvenlik kamerasına rağmen içinde 12 bin TL olduğu belirtilen kasayı sırtlayarak çaldı. Bir kargo şirketinin Iğdır şubesinde, içinde para olan kasayı çalan 2 hırsızın görüntüleri, güvenlik kamerasına yansıdı....

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hırsızlar para dolu kasayı sırtlayarak çaldı
Iğdır’da hırsızlar, güvenlik kamerasına rağmen içinde 12 bin TL olduğu belirtilen kasayı sırtlayarak çaldı.

Bir kargo şirketinin Iğdır şubesinde, içinde para olan kasayı çalan 2 hırsızın görüntüleri, güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına takılan görüntüde, kargo şirketi şubesinin kapsını zorlayarak giren hırsız, etrafı kolaçan ederek girdiği kapıdan tekrar çıkarak dışarı çıktı. Daha sonra 2 kişi olarak tekrar şubeye gelen hırsızlar, önce çelik kasayı açmak için uğraştı. Açmayı beceremeyen hırsızlar, çelik kasayı sırtlayarak olay yerinde kaçtı.

İş yerlerinin, sabah geldiklerinde kapısının açık olduğunu anlatan işletme yetkili İsa Abuşka, daha sonra etrafa baktıklarında çelik kasalarının çalındığını fark ettiklerini söyledi. Abuşka, “Olay yerine hemen polis çağırdık. Hırsızların kasayı çaldığı, güvenlik kamerası sistemimizde de kayıtlı. Çalınan çelik kasa içerisinde 12 bin TL para ile bazı önemli evraklarımız var. Bunların bulunmasını istiyoruz.” dedi.

Olay yerinde gerekli incelemeyi yapan polis, hırsız zanlılarının yakalanması için soruşturma başlattı. Öte yandan, bazı vatandaşlar Iğdır'da son zamanlarda hırsızlık olaylarının arttığını, bu konuda önlem alınmasını istediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.