Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her gün kanlar içerisinde uyanıyor!

Adana’da, ısırarak kendine zarar veren 2 yaşındaki çocuğun rahatsızlığı henüz belirlenemedi. Bebeğin ailesi ise hayırseverlerden yardım istedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Her gün kanlar içerisinde uyanıyor!
Seyhan ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde yaşayan Alper ve Sevda Uğuroğlu çifti, bir sabah uyandıklarında bebekleri Vahit Uğuroğlu’nun ellerinin kanadığını gördü. Ne olduğunu anlamayan çift, bir süre sonra 2 yaşındaki Vahit Uğuroğlu’nun ellerini ve dilini ısırarak kendine zarar verdiğini fark etti. Hastaneye götürülen küçük çocuğun sara hastası olduğu belirlendi. Ancak dilini ve ellerini ısırarak kendine neden zarar verdiği bulunamadı. Maddi sıkıntılar nedeniyle küçük Vahit’i özel hastanelere götüremeyen Uğuroğlu ailesi hayırseverlerden yardım istedi.

Vahit Uğuroğlu’nun babaannesi Aynur Uğuroğlu, torununun kendisine zarar verdiğini aktararak, “Çocuk dilini, ellerini ısırıyor. Kendine zarar veriyor. Sabahları kanlar içinde kalkıyor. Bir şey yapıyoruz, elimizden bir şey gelmiyor. Çocuğu doktora gösterdik. Sara hastası olduğunu söylediler. Başka bir şey söylemediler. Çocuğun neden kendine zarar verdiği ile ilgili bir şey bilmiyorlar. Paramız olsa özel hastanelere de gideceğiz. Ama gidemiyoruz. Yaşadığımız yer çok pis. Mikrop kapacak diye korkuyoruz. Biz temiz bir eve çıkmak istiyoruz. Hayırseverler ne olsun bir el uzatsın. Cumhurbaşkanımızdan, başbakanımızdan yardım istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.