Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP seçim irtibat bürosu önüne molotof atıldı

Ankara Mamak’taki Halkların Demokratik Partisi (HDP) seçim irtibat bürosu önüne molotof atan bir kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Olay, öğle saatlerinde Mamak ilçesi Gaziler Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sokakta bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HDP seçim irtibat bürosu önüne molotof atıldı
Ankara Mamak’taki Halkların Demokratik Partisi (HDP) seçim irtibat bürosu önüne molotof atan bir kişi polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, öğle saatlerinde Mamak ilçesi Gaziler Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sokakta bulunan HDP seçim irtibat bürosu önüne kimliği öğrenilemeyen bir kişi tarafından molotof bombası atıldı. Eylemi gerçekleştiren şahıs, hızla buradan uzaklaştı. Polis ekipleri ihbar üzerine çevrede arama başlattı. Yapılan arama sonucunda saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen şahıs, yakalandı.

Olay Yeri İnceleme ekipleri söz konusu adreste inceleme yaptı. Binada veya çevresinde herhangi bir hasar oluşmadığı görüldü. Görgü tanıkları yaşı küçük olan bir kişinin elinde şişeyle uğraştığını bir süre sonra hazırladığı şişeyi seçim bürosunun önüne attığını anlattı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.