Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayrettin İnegöllüleri kahkahaya boğdu

Sosyal medyada yayınlanan şaka videolarıyla tanınan Hayrettin Karaoğuz, Bursa’nın İnegöl ilçesinde sahne aldı.İnegöl Belediyesi, Hayrettin’i İnegöllülerle buluşturdu. Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2017 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2017 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayrettin İnegöllüleri kahkahaya boğdu

Sosyal medyada yayınlanan şaka videolarıyla tanınan Hayrettin Karaoğuz, Bursa’nın İnegöl ilçesinde sahne aldı.

İnegöl Belediyesi, Hayrettin’i İnegöllülerle buluşturdu. Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa ilçe halkının ilgisi büyük oldu. Yaklaşık bin kişinin izlediği programda koridorlar ve sahne dahil bütün salon hınca hınç doldu. Programı Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleriyle bazı meclis üyeleri de seyretti.

Hayrettin, karşılaştığı kalabalık karşısında İnegöllülere destekleri için teşekkür etti. Hayrettin, İnegöl’de stand-up tadında gerçekleştirdiği programda mesleğinin bilinmeyenlerini, zorluklarını ve yaşadığı olayları kendi üslubuyla anlattı. Üniversite hayatı, Amerika’da yaptığı şakalar, mesleği konusundaki bilinmezleri esprileriyle anlatan Hayrettin, izleyicilerden tam puan aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.