Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayat boyu eğitim için Uşak’a geldiler

Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nca yürütülen "Hayat Boyu Öğrenme/Comenius" programı kapsamındaki "I Photo My Photo" adlı proje için çeşitli ülkelerden 16 eğitimci,...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayat boyu eğitim için Uşak’a geldiler
Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nca yürütülen "Hayat Boyu Öğrenme/Comenius" programı kapsamındaki "I Photo My Photo" adlı proje için çeşitli ülkelerden 16 eğitimci, Uşak Anadolu Lisesi’nin misafiri oldu. Maliyeti 13 bin euro olan projenin ortağı Litvanya, Portekiz, Romanya, Polonya ve İspanya’dan gelen eğitimciler, Türk ortak Uşak Anadolu Lisesi’nde ilk toplantısı yaptı.

Cuma gününe kadar burada kalacak olan Avrupalı eğitimciler, kendilerine ikram edilen Türk kahvesi ve tarhana çorbasını çok beğendi. Türkiye’ye ilk defa gelen 16 eğitimci, 2012-2014 eğitim öğretim yılları arasında uygulanacak söz konusu projenin logosunun belirlenmesi ve nasıl yürütüleceği konusunda fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra Uşak Arkeoloji Müzesi ve Karun Hazineleri, Atatürk Evi, Ulu Cami, Burma Camisi, Bedesten ve tarihî evleri gezdiler. Okulda ise sınıfları dolaşıp öğrencilerle konuşan eğitimciler, bir süre dersleri inceledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.