Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havalimanında ‘PTT’ krizi

Atatürk Havalimanı’nda eski kargo binasının terminale dönüştürülmesi projesi PTT’nin yerini boşaltmaması üzerine durma noktasına geldi. Atatürk Havalimanı genişletme projesi kapsamında dış hatlar ilave terminal binası yapılmasına...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Havalimanında ‘PTT’ krizi
Atatürk Havalimanı’nda eski kargo binasının terminale dönüştürülmesi projesi PTT’nin yerini boşaltmaması üzerine durma noktasına geldi.

Atatürk Havalimanı genişletme projesi kapsamında dış hatlar ilave terminal binası yapılmasına karar verildi. Projeye göre, dış hatlara büyük gövdeli uçakların yanaşabileceği 6 körük yapılacaktı. Bunun için kargo binaları yıkıldı ve dış hatlar terminaliyle birleştirme çalışmaları başladı. Bu kapsamda ilk etapta havalimanı içine yeni kargo binaları yapıldı. Ardından taşınma işlemleri başladı. Taşınma işlemlerinin ardından iş makinaları kargo binalarını yıktı ve terminal için çalışmalar başladı. Kargo binası ile terminal arasında kalan PTT binası genişletme projesinde adete krize neden oldu. Tüm girişimlere rağmen PTT, mevcut yeri boşaltmayınca yıkım yapılamadı. Yetkililer, PTT ile görüşmelerin devam ettiğini, binayı boşaltmadıkları için de yıkımın yapılamadığını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.