Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havalimanında kaçak cep telefonları ele geçirildi

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndaki iki yolcunun bagajında şüphe üzerine arama yapan Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ekipleri, değeri 175 bin TL olan kaçak cep telefonları ve tablet bilgisayarlar ele geçirdi.Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Havalimanında kaçak cep telefonları ele geçirildi
İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndaki iki yolcunun bagajında şüphe üzerine arama yapan Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ekipleri, değeri 175 bin TL olan kaçak cep telefonları ve tablet bilgisayarlar ele geçirdi.

Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Adnan Menderes Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, Dubai’den İstanbul aktarmalı olarak İzmir’e gelen Türk vatandaşı K.B.’nin hareketlerinden şüphelendi. Bagajında yapılan aramada, gümrük kaçağı olduğu belirlenen ve piyasaya değeri 155 bin TL olan 168 adet cep telefonu ve 44 adet USB cep telefonu kablosu ele geçirildi. Gözaltına alınan K.B., ifadesinde, “Bagajım ağır olduğu için bıraktım. İçine bir şey konmuş olabilir.” dedi.

Diğer bir denetimde ise ABD’den İstanbul aktarmalı İzmir’e gelen İ.Ö.Ö.’nün valizinde, gümrük kaçağı ve piyasa değeri 20 bin TL olan 10 adet cep telefonu ile bir adet tablet bilgisayar ele geçirildi. İki yolcuyla ilgili kanuni işlem başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.