Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildirdi. Yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin genelinde yağış beklenmiyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu ile Karadeniz kıyılarının...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildirdi.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin genelinde yağış beklenmiyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu ile Karadeniz kıyılarının parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın sabah saatlerinde Marmara'nın kuzey ve batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Marmara'nın kuzey ve batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde, iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksama, görüş mesafesinde azalma, vb.) başta sürücüler olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.