Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay'da IŞİD üyesi bir kişinin yakalandığı iddiası

Hatay'ın Hassa ilçesinde yol uygulaması gerçekleştiren jandarma ekiplerinin kimlik kontrolü sırasında bir kişi gözaltına alındı. Beraberinde kalaşnikof marka silah, silaha ait mühimmat, para, cep telefonu ve dürbün bulunan Suriye uyruklu...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 21:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay'ın Hassa ilçesinde yol uygulaması gerçekleştiren jandarma ekiplerinin kimlik kontrolü sırasında bir kişi gözaltına alındı. Beraberinde kalaşnikof marka silah, silaha ait mühimmat, para, cep telefonu ve dürbün bulunan Suriye uyruklu ismi açıklanmayan şahsın IŞİD mensubu olduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Hassa İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği yol uygulamasında araç içerisinde bulunan Suriye uyruklu şahsın üzerinden kimlik çıkmaması üzerine ekipler tarafından gözaltına alındı. İsmi açıklanmayan kişinin yanında kalaşnikof marka silah, bu silaha ait mühimmat, para, dürbün ve cep telefonu ele geçirilirken, gözaltına alının şahıs, jandarma karakoluna götürülerek sorguya alındı. Şahsın IŞİD üyesi olduğu iddia edilirken bu iddia yetkili makamlar tarafından henüz doğrulanmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.