Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor ve Yaşam Merkezi inşaatı sürüyor

Hatay’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Spor Tesisleri ve Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandırıldı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tesislerde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.     Hatay...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor ve Yaşam Merkezi inşaatı sürüyor
Hatay’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Spor Tesisleri ve Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandırıldı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tesislerde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

    Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan ve büyük bir kısmı tamamlanan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri ve Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulunan Başkan Savaş yapılan bu çalışmanın gerek sosyal gerekse sağlık yönünden önem arz ettiğini söyledi.

    Maliyeti 17 milyon 485 bin TL tutan spor tesislerinde, bir açık ve bir kapalı yüzme havuzu, bir basketbol sahası, 50 kişilik kapasitede sporcu dinlenme odaları, 4 adet güreş sahası, 2 adet kick boks antrenman sahası, 1 adet okçu çalışma alanı, kafeteryalar, açık-kapalı oturma alanları, vitamin barlar, masa tenisi turnuva alanı, satranç odaları, her türlü seyirci tribünleri, aba güreşi alanları, her türlü sporcu soyunma odaları, kulüp toplantı odaları, hakem odaları, sporcu bekleme odaları, konferans salonları bulunuyor. Sosyal yaşam ve sağlıklı yaşam adına yapılan bu spor tesislerinin çalışmaları 2013 yılının Ocak ayında başlanırken 2014 yılının Aralık ayında bitirilmesi planlanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.