Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamzaoğlu: 'Güçlü bir takımız'

Bursaspor Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, pazar günü karşılaşacakları Fenerbahçe maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Fenerbahçe’nin gücü ortada ama biz de güçlü bir takımız. Taraftarlarımıza bayram sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hamzaoğlu: 'Güçlü bir takımız'
Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekip, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kendi sahasında karşılaştığı Başakşehir maçında alınan mağlubiyetin ardından taraftarlardan tepki alan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe maçı ile birlikte çıkışa geçeceklerine inanıyor.

Deneyimli çalıştırıcı, “Başakşehir maçının ikinci yarısı ve milli maç arasında oynadığımız hazırlık maçlarında takımımızın performansı bizleri memnun etti. Zamana ihtiyacımız olduğunu her zaman söylüyorum. Bu takım daha fazla bir arada oynadıkça daha iyi sonuçlar elde edecektir. Fenerbahçe ile zorlu bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımız sürüyor. Fenerbahçe’nin gücü ortada ama biz de güçlü bir takımız. İlerleyen dönemlerde çok daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.