Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hain saldırıdan kahreden haber!

Mardin’in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada, 3 asker, 3 korucu ve sivil bir kadın yaralandı. Yaralanan askerlerden 1’i şehit oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 21:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hain saldırıdan kahreden haber!
Olay, Dargeçit ilçe girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir grup terörist burada bulunan güvenlik noktasına roketatar ve namlulu silahlarla saldırdı. Saldırının ardından çatışma çıktı.

Çatışmada 3 asker, 3 korucu ve sivil bir kadın yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Çok sayıda asker sevkiyatının yapıldığı bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

YARALI ASKER ŞEHİT OLDU

Mardin’in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan askerlerden 1’i şehit oldu.

Diğer yaralıların tedavileri devam ederken, bir korucunun durumunun da kritik olduğu öğrenildi.

Mardin’in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan askerlerden 1’i şehit oldu. Dargeçit ilçe girişinde bulunan güvenlik noktasına bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışmada 3 asker, 3 korucu ve sivil bir kadın yaralanmıştı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Yaralılardan bir uzman çavuş, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer yaralıların tedavileri devam ederken, bir korucunun durumunun da kritik olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.