Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hain pusu! Kahreden haber

Mardin'de PKK'lı teröristlerin yola tuzakladıkları patlayıcıyı askerleri ve korucuları taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu 3 güvenlik görevlisi şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hain pusu! Kahreden haber
Mardin'de PKK'lı teröristlerin yola tuzakladıkları patlayıcıyı askerleri ve korucuları taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu 2 güvenlik görevlisi şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi yaralandı. Hastaneye kaldırılan askerlerden biri daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu ve şehit sayısı üçe yükseldi.

Teröristler, Kızıltepe-Derik karayolunun Tepedağ köyü mevkisinde tuzakladıkları patlayıcıyı görevden dönen askerleri ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında patlattı. Saldırıda 2 güvenlik görevlisi şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Mardin ile Derik ve Kızıltepe ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan askerlerden biri daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu ve şehit sayısı üçe yükseldi.

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.