Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hafriyat kamyonunun çarptığı kadın hayatını kaybetti

Şişli’de, karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına hafriyat kamyonu çarptı. Ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan Ayşe Ören (74) hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hafriyat kamyonunun çarptığı kadın hayatını kaybetti
Şişli’de, karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına hafriyat kamyonu çarptı. Ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan Ayşe Ören (74) hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı.

Kaza, Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi üzerinde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Taksim istikametine ilerleyen Serdal Vural’ın kullandığı 34 LR 1032 plakalı hafriyat kamyonu trafik ışıklarının bulunduğu yerden karşıya geçmeye çalışan 74 yaşındaki Ayşe Ören’e çarptı. Ören, çarpmanın şiddetiyle yola savruldu. Yaralı kadının yardımına koşan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekibine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, durumu ağır olan Aşye Ören’i ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ören, hastanedeki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hafriyat kamyonu şoförü ise polis tarafından gözaltına alındı. Polis, kaza yerinde incelemelerde bulundu. Kaza mahallini gören ve o anı kaydeden kameralar da incelemeye alındı. Kamyonun çarptığı kadının hemen arkasında yürüyen ve kazaya şahit olan bir genç ise uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı. Kazadan kıl payı kurtulan genç gazetecilere kazayı anlatamadı. Ali Yaman adlı şahıs ise “Kamyonun çok hızlı geldiğini söylüyor arkadaşımız. Kırmızı ışıkta geçip geçmediğini bilmiyoruz ama oradaki bir taksiyi de sıkıştırmış. Bir görgü tanığı da yayanın kırmızı ışıkta geçtiğini söylüyor. Kamyon da hızlı olduğu için yayaya çarparak yere düşürdü. Ablanın durumu bayağı kötüydü. Sağlık ekipleri yayayı götürürken nabzının attığını söylüyordu” diye konuştu. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.