Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Gurbetçi' hırsızlara tutuklama

İzmir'de polisin düzenlediği operasyonlarda yakalanan ve "Gurbetçi" olarak tabir edilen üç hırsızlık şüphelisi tutuklandı.Alsancak, Hatay ve Basın Sitesi semtlerinde, kapı kilit göbeğini kırmak suretiyle hırsızlık yapıldığı ihbarını...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir'de polisin düzenlediği operasyonlarda yakalanan ve "Gurbetçi" olarak tabir edilen üç hırsızlık şüphelisi tutuklandı.

Alsancak, Hatay ve Basın Sitesi semtlerinde, kapı kilit göbeğini kırmak suretiyle hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Söz konusu olaylara karışan şüphelilerin çevre illerden geldiğini tespit eden ekipler, "Gurbetçi" olarak tabir edilen şahısların kaldığı bekar evlerini takibe aldı. Eşkal ve adres bilgileri belirlenen şahıslara düzenlenen operasyonda, birden çok hırsızlık olayından sabıkaları bulunan Ş.G., U.U., M.İ., M.A. ve N.T., evlerinden çıkarken yakalandı. Üst aramalarında bir dizüstü bilgisayar, kol saatleri, yüzük, zincir ve küpe gibi ziynet eşyaları ile kapı açmada kullanılan ayarlı tornavida ve kurbağacık olarak adlandırılan aparat ele geçirildi. Hırsızlık sonucu elde edilen eşyalar sahiplerine teslim edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ş.G., U.U. ve N.T. tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.