Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gün Işığı Derneği'nden Başkan Ağaoğlu’na ziyaret

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde faaliyetini sürdüren Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Yerköy Belediyesi Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu ziyaret etti.    Derneğin yaptığı faaliyetlere...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gün Işığı Derneği'nden Başkan Ağaoğlu’na ziyaret
Yozgat’ın Yerköy ilçesinde faaliyetini sürdüren Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Yerköy Belediyesi Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu ziyaret etti.

    Derneğin yaptığı faaliyetlere katkılarından dolayı Yerköy Belediyesi Başkanı Mehmet Ağaoğlu’na teşekkür eden Dernek Başkan Yardımcısı H.Bayram Ergenoğlu, "İlçemizde 10 yıldır faaliyetlerine devam eden bir sivil toplum örgütüyüz. Yerköy gibi küçük bir ilçede bu uzun zaman diliminde yardım faaliyetlerini tek başına yürütmesi çok zor. Biz bu zorluğu kaymakamlık, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve belediye gibi resmi kurumların yardımlarıyla aştık. Bütün faaliyetlerimizde sağ olsunlar her zaman yanımızda yer aldılar. Bu yüzden dernek yönetim kurulu olarak hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." dedi.

    Yerköy Belediyesi Başkanı Mehmet Ağaoğlu da belediyenin imkanları dahilinde ilçede faaliyet gösteren bütün STK’ların her zaman yanında olduklarını söyledi. Başkan Ağaoğlu, "Hak yolunda hayırlı faaliyet gösteren bütün sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını yerinde ve oldukça isabetli buluyorum. Bu bağlamda elimizden geldiğince bugüne kadar bu çalışmalarda yer almaya çalıştık. Bundan sonrada her türlü hayır faaliyetlerinde yer almak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.