Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülen örgüte mesaj mı verdi?

FETÖ lideri Gülen'in bu hareketi örgütüne şifreli mesaj mı?

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 20:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gülen örgüte mesaj mı verdi?
FETÖ lideri Fetullah Gülen, başarısız darbe girişiminin ardından, son videosunda bir koltuktan kalkıp başka bir koltuğa oturuyor...

Gülen'in son videosunda yaptığı bu hareket 'Yine FETÖ'cülere şifreli mesajı mı veriyor' yorumlarına neden oldu.

Yeni Şafak'ın haberine göre konuşma yaptığı koltuktan kalkan Gülen, yaklaşık 1 metre uzaklıkta biraz daha yüksekteki başka bir koltuğa oturdu. Diğer koltuğa oturmadan ayakta konuşmasına devam eden Gülen "Evet... Ben gevezelik ettim. Sizi, esas, kalbinizle başbaşa bırakmak daha uygun ama belki diyeceğiniz küçük bir iki şey vardır; ben de bir şeyleri “dır"lar dururum. Zira insanların ruhunda ma'kes bulmayan sözler, “dırıltı"dan ibarettir. Onları bir adım daha Allah'a yaklaştırmayan her teşebbüs, her adım, her söz, her beyan, bir yönüyle, şeytanın borazanıdır" ifadelerini kullandı. Bu esnada kamera açısı değişti"

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in konuşma yaptığı koltuktan kalkarak başka bir koltuğa geçerek örgüt üyelerine şifreli mesaj verdiği iddia ediliyor.

HAKİ HIRKAYLA DARBE MESAJI VERMİŞTİ

Gülen, 15 Temmuz darbe girişiminden önce 21 Mart 2016'da haki bir cüppeyle vaaz vermişti. Gülen'in darbeden aylar önce haki hırkayla ordudaki FETÖ'cülere sinyal verdiği değerlendirilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.