Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülen'i canlandıran oyuncu evden çıkamıyor!

TRT 1’de yayınlanan ‘Sevda Kuşun Kanadında’ dizisinde Fetullah Gülen'in gençliğini 'Fethi' karakteriyle canlandıran oyuncu Kürşat Kurnaz, kendisine gelen tepkilerden çekindiği için “Evden dışarıya tebdil-i kıyafetle çıkıyorum” diyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gülen'i canlandıran oyuncu evden çıkamıyor!
TRT 1’de yayınlanan dizide FETÖ’nün 70’li yıllardaki köküne iniliyor. FETÖ lideri Fetullah Gülen’in gençliği ve planları Fethi karakteri üzerinden izleyicilere anlatılıyor.

Rolü kabul ederken tedirgin olduğunu söyleyen Kurnaz, "Bu rolü kabul etmeden önce halkın gerçekleri sayemde göreceğinin farkına vardım. Bence bu önemli. Özellikle bir oyuncu için daha önemli. Role hazırlanırken Gülen’in videolarını izlediğimde, Türkiye’yi ta 20’li yaşlarında ele geçirmek istediğini öğrendim. Kanım dondu" dedi.

Kurnaz, şöyle konuştu: Herkes önce bir ‘nasıl yani?’ dedi. Sonra da ‘kendine dikkat et, gerçeği yurt dışına kaçtı, gelmiyor, seni bulup dövebilirler’ dedi. Ailem hala tedirgin. Fakat onlar benim oyunculuğu neden seçtiğimi iyi biliyor. Tanınmamak için de evden dışarıya tebdil-i kıyafetle çıkıyorum; şapka takıyorum, atkı doluyorum ve montu kafama kadar geçiriyorum. Ama yine de tanıyanlar oluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.