Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Gülen de ABD de Türkiye'nin düşmanı"

Rusya Liberal Demokrat Parti lideri Vladimir Jirinovski, "Gülen de ABD de Türkiye'nin düşmanı. ABD Gülen'i sadece barındırmıyor, ona maddi destek de sağlıyor." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Gülen de ABD de Türkiye'nin düşmanı"
Düzenlediği basın toplantısında FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimini değerlendiren Jirinovski, girişimin arkasında Gülen'in olduğunu söyledi.

FETÖ elebaşı Gülen'in ABD'de saklanan ve buradan vatanını karıştırmaya çalışan bir hain olduğunu belirten Jirinovski, "Gülen de ABD de Türkiye'nin düşmanı. ABD Gülen'i sadece barındırmıyor ona maddi destek de sağlıyor." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatansever, ülkesini kalkındırmayı amaçlayan olağanüstü bir cumhurbaşkanı olduğunu vurgulayan Jirinovski, Rusya'nın, seçilmiş yasal Cumhurbaşkanı Erdoğan yönetimindeki Türkiye'yi desteklediğini kaydetti.

Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapacağı görüşmenin olumlu sonuç doğuracağını ümit ettiğini dile getiren Jirinovski, ikili ilişkilerin görüşme sonrasında ivme kazanacağını bildirdi.

LDP lideri Jirinovski, Türk-Rus ilişkilerinin geleceği için devlet başkanlarına öneriler gönderdiğini, bu önerilerin dikkate alınacağını düşündüğünü ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.