Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gül, Kayseri programında sık sık mendili kullanmak zorunda kaldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugünkü Kayseri programını gribal enfeksiyon sebebiyle iptal etti. Cumhurbaşkanı, son iki günlük programında sık sık cebinden çıkardığı mendili kullanarak burnunu silmek zorunda kalmıştı. Cuma günü Kayseri'ye...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugünkü Kayseri programını gribal enfeksiyon sebebiyle iptal etti. Cumhurbaşkanı, son iki günlük programında sık sık cebinden çıkardığı mendili kullanarak burnunu silmek zorunda kalmıştı.

Cuma günü Kayseri'ye gelen Gül, Kayseri Valiliği'ni ziyaret etti. Ardından Cuma namazı için Hunat Camii’ne gitti ve çıkışta vatandaşlarla sohbet etti, bir esnafın yemek ikramını geri çevirmedi. Cumhurbaşkanı, adının verildiği üniversitede akademik açılış törenine katıldı. İncesi ilçesindeki Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Kervansarayında Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın konserini izledi. Öğrencilerle sohbet etti. İkinci gün ise Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti ve burada yapılan sunumu izledi. Anadolu Harikalar Diyarı'nda öğle yemeği yiyen Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Kayseri Adliye binasının açılış törenine katıldı. Melikşah Üniversitesi'ni ziyaret ederek akademik açılış programında konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Gül'ün, katıldığı bu programlarda sürekli rahatsız olduğu gözlendi ve sık sık cebinden çıkardığı mendile burnunu silmek zorunda kaldı.

Doktorlarının uyarısıyla Cumartesi gününden itibaren ilaç kullanmaya başlayan Cumhurbaşkanı Gül'e, kulağındaki rahatsızlıkta dikkate alınarak yüksek rakımlı yer olan Erciyes Dağı’ndaki Hayırseverler Zirvesi'ne katılmaması önerildi. Gül, bu öneriyi kabul ederek baba evinde dinlenmeye çekildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.