Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gül çiftinin Çankaya'daki 7 yılı üç ayrı kitapta toplandı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün görev süresinin dolmasına günler kala Abdullah ve Hayrünnisa Gül çiftinin Çankaya Köşkü’ndeki faaliyet ve çalışmalar üç kitapta toplandı.2007-2014 dönemindeki Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2014 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2014 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gül çiftinin Çankaya'daki 7 yılı üç ayrı kitapta toplandı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün görev süresinin dolmasına günler kala Abdullah ve Hayrünnisa Gül çiftinin Çankaya Köşkü’ndeki faaliyet ve çalışmalar üç kitapta toplandı.

2007-2014 dönemindeki Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerinin yer aldığı “Adım Adım Geleceğe” adlı eserde “Türkiye Okuyor” ve “Diyabeti Durduralım” gibi geniş katılımlı projelerden söz edilerek, “Bu proje ve kampanyalar, pek çok acil ve önemli toplumsal meselenin ülke gündemine taşınmasını, şimdiye kadar ihmal edilmiş ya da yeteri kadar üzerinde durulmamış sorunlar konusunda toplumsal farkındalık oluşturulmasını sağladı” ifadelerine yer verildi.

“Çankaya’nın Hazineleri” başlığını taşıyan kitapta ise Köşk’ün koleksiyonunda bulunan seçme eserlerin görselleri yer aldı. 263 sayfalık geniş ebatlı kitapta Çankaya Köşkü’nde yer alan kristal, gümüş, heykel, halı ve mobilya gibi eserlerin tanıtımı ve restorasyon çalışmalarından söz edildi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından basılan ve serinin Üçüncü kitabı olan “İhtimam Zarafet Lezzet: Çankaya Köşkü’nün Mutfağı, Sofraları, Davetleri” adlı eserde ise Hayrünnisa Gül’ün Köşkün dekorunun yenilenmesine, mutfağına ve davetlerin organizasyonuna dair yaptığı titiz çalışmalar resimlerle birlikte verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.