Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Grev yasağı AKP’nin işçileri değil, patronların çıkarını koruduğunun kanıtıdır’

DİSK’e bağlı Birleşik Metal İş Sendikası'na üye işçilerin başlattığı grevin, Bakanlar Kurulu kararıyla yasaklanmasını Denizli’de KESK üyeleri protesto etti. Denizli Candoğan Parkı önünde toplanan bir grup sendika üyesi grev yasağına...

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2015 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2015 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Grev yasağı AKP’nin işçileri değil, patronların çıkarını koruduğunun kanıtıdır’
DİSK’e bağlı Birleşik Metal İş Sendikası'na üye işçilerin başlattığı grevin, Bakanlar Kurulu kararıyla yasaklanmasını Denizli’de KESK üyeleri protesto etti.

Denizli Candoğan Parkı önünde toplanan bir grup sendika üyesi grev yasağına tepki olarak eylem yaptı. KESK Denizli Dönem Sözcüsü Mehmet Dede, her fırsatta ‘milli irade’ diyen AK Parti ve hükümetin işçilerin değil patronların çıkarını koruduğunun kanıtı olduğunu söyledi.

Dede, “Kaçak sarayla inşa edip hukuksuzca içeride oturanların, çocuklarına para sayma makineleriyle hesaplanabilecek harçlık verip gemicikler alanların, hediye adı altında 300 bin euroluk saati kabul edenlerin ‘bakara-makara’ diyerek paraları cukkaya indirenlerin yönettiği bir ülkede, işçinin ve emekçinin hakkını araması yasak olacaktır ki bu devran böyle sürsün.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.