Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözaltına alınan polis Dinçer'in kızı: Sadece devlete ve millete hizmet ettiler

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı kararı çıkarılan emniyet mensuplarından Selahattin Dinçer’in kızı Rabia Dinçer, son süreçte her şeyin daha net ortaya çıktığını belirterek,...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gözaltına alınan polis Dinçer'in kızı: Sadece devlete ve millete hizmet ettiler
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı kararı çıkarılan emniyet mensuplarından Selahattin Dinçer’in kızı Rabia Dinçer, son süreçte her şeyin daha net ortaya çıktığını belirterek, “Belirtmek istediğim hiçbir zaman birilerine değil sadece devlete ve millete hizmet ettikleridir. Yaptıkları her şeyin her zaman arkasında olmuşlardır. Vicdanları çok rahattır. Biz de onların arkasındayız.” dedi.

Rabia Dinçer, Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde açıklama yaptı. Sözlerine “algı operasyonunda gözaltına alınan kahramanlardan birinin kızıyım” diye başlayan Dinçer, “Her şeyin apaçık ortada olduğu, haklının, haksızın, suçlunun suçsuzun kimlerin olduğunun görüldüğü bu süreçte çok da fazla söyleyecek bir şey yok. Belirtmek istediğim hiçbir zaman birilerine değil sadece devlete ve millete hizmet ettikleridir. Yaptıkları her şeyin her zaman arkasında olmuşlardır. Vicdanları çok rahattır. Biz de onların arkasındayız. Burada bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Adalet yerini bulacaktır.” ifadelerini kullandı.

Babasının terörle mücadelede görev aldığını hatırlatan Dinçer, “Doğu'da ve Güneydoğu'da görev yaparken çok fazla ihmal etti ailesini. Hiçbir zaman bundan şikayetçi olmadık. Helal olsun, yaptıkları için. Biz babasız büyüdük, diyebiliriz.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.