Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görevden alınan müdürler başarı belgelerini yaktı

Türk Eğitim-Sen üyesi bir grup, okul müdürlerine yönelik görevden almaları Ümraniye Milli Eğitim Müdürlüğü önünde protesto etti. Müdürler, daha önce kendilerine verilen başarı belgelerini yaktı. Yapılan basın açıklamasında da “Kişiye...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2014 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2014 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Eğitim-Sen üyesi bir grup, okul müdürlerine yönelik görevden almaları Ümraniye Milli Eğitim Müdürlüğü önünde protesto etti. Müdürler, daha önce kendilerine verilen başarı belgelerini yaktı. Yapılan basın açıklamasında da “Kişiye özel davranan, arkası sağlam olanı koruyan, milimetrik hesaplarla yandaş ordusu kurmaya çalışanlar yargı önünde hesap verecektir.” denildi.

Ümraniye Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan grup, çeşitli içerikte pankart ve döviz açtı. Aldıkları başarı belgelerini yakan grup, görevden almaları protesto etti. Grup adına yapılan açıklamada, “Daha önce aydıkları başarı belgelerini yakan grup adına yapılan açıklamada, Hukuku yok eden, kazanılmış hakları bir gecede de elden alan bu yasa ve yasanın getirdikleri Türk milli eğitim için bir utanç vesikasıdır. 28 Şubat’taki tetikçilerin yerini 21 Ağustos tetikçileri almıştır. Bu apaçık bir kışımdır, zulümdür.” ifadelerine yer verildi.

Konuyla ilgili yargısal süreci başlattıklarını söyleyen eylemciler, “İstanbul Valiliğine suç duyurumuzu ilettik, Yarın da Kartal Adliyesi’ne de suç duyurusunda bulunacağız. Bu makamlar kimsenin orta malı değildir.” dedi.

Grup yapılan basın açıklamasının ardından dağıldı.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.