Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç kadının katilini linçten polis kurtardı!

İstanbul Pendik'te 35 yaşındaki Çiğdem Koç, 10 yıl önce boşandığı eski eşi tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklayarak öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genç kadının katilini linçten polis kurtardı!
Çevredekiler tarafından linç edilmek istenen saldırganı öfkeli kalabalığın elinden polis kurtardı. Dehşet dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay saat 10.00 sıralarında Pendik'te meydana geldi. 35 yaşındaki Çiğdem Koç, eski eşinde olan çocuklarına kargoyla bilgisayar göndermek için postaneye doğru yürüyordu. Bu sırada arkasından yaklaşan ve 10 yıl önce boşandığı eski eşi Mustafa Kara elindeki bıçakla kadına saldırdı.

Bıçağı defalarca saplayan Kara daha sonra hızla olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kadının durumunu ağır olduğunu fark eden bir esnaf özel bir araçla hastaneye götürdü.

25 BIÇAK YARASI

25 bıçak yarası olan 2 çocuk annesi Koç hemen ameliyata alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

VATANDALAR ZANLIYI LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Çevredeki vatandaşlar ve esnaf olaydan sonra kaçmaya çalışan eski koca Mustafa Kara'yı kovalamaya başladı. Bir dükkana giren saldırgan vatandaşlar darp etti. Saldırganı linç edilmekten olay yerine gelen polis ekipleri kurtardı. Yakalan saldırgan gözaltına alınarak Pendik Asayiş Büro Amirliğine teslim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.