Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Geminin uyuşturucu sevkiyatıyla hiçbir ilgisi yok’

İstanbul narkotik polisinin Derince Limanı’nda bir geminin personeline yönelik yaptığı operasyona ilişkin, geminin bağlı olduğu firmadan açıklama geldi. ‘İlhanağa’ gemisinin uyuşturucu sevkiyatı ile hiçbir ilgisinin olmadığını duyuran...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul narkotik polisinin Derince Limanı’nda bir geminin personeline yönelik yaptığı operasyona ilişkin, geminin bağlı olduğu firmadan açıklama geldi. ‘İlhanağa’ gemisinin uyuşturucu sevkiyatı ile hiçbir ilgisinin olmadığını duyuran firma, gözaltına alınan kişinin de kaptan değil, gemide çalışan bir personel olduğunu belirtti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince teknik takip sonucu yapılan operasyonda yurt dışına uyuşturucu sevkiyatı yapan bir şebeke çökertilmişti. 12 kilogram eroinin ele geçirildiği operasyonda ‘İlhanağa’ gemisinde görevli Dündar G. İsimli şahıs da gözaltına alınmıştı. ‘İlhanağa’ gemisinin ait olduğu firma, polisin operasyonuna ilişkin açıklama yaparak, Dündar G.’nin kaptan değil personel olduğunu bildirdi. Söz konusu operasyonun gemiye değil, şahsa yönelik olduğunu açıklayan firma yetkilileri, geminin hiçbir şekilde uyuşturucu sevkiyatı ile alakasının olmadığını belirtti.

Geminin Slovenya’ya doğru yola çıktığını ve gemide polisin hiçbir işlem yapmadığını anlatan firma yetkilileri, söz konusu personel hakkında polisin daha önceden kendilerinden bilgi aldığını da aktardı. Konuyla ilgili basında çıkan haberlere de değinen firma yetkilileri, İlhanağa gemisinin bünyelerinde çalışan kuru yük gemisi olduğunu vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.