Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelinle damat düğünü bırakıp temayül yoklamasına katıldı

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı, belediye başkan adaylarını belirlemek amacıyla temayül yoklaması yaptı. AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı olan damat Alper Hasköylü ile İl Gençlik Kolları Sekreteri gelin Zeynep Sınırcı,...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gelinle damat düğünü bırakıp temayül yoklamasına katıldı
AK Parti Sakarya İl Teşkilatı, belediye başkan adaylarını belirlemek amacıyla temayül yoklaması yaptı. AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı olan damat Alper Hasköylü ile İl Gençlik Kolları Sekreteri gelin Zeynep Sınırcı, düğünlerini yarıda bırakıp temayül yoklamasında oy kullandı.

Gelin ve damat, temayülün yapıldığı Serdivan Spor Kompleksi’nde alkışlarla karşılandı. Gelin Zeynep Sınırcı, düğünleri ile temayül yoklamasının aynı güne gelmesini ‘bereketli bir temayül' olarak değerlendirdi. Sınırcı, “Evet düğünümüz var ve temayülü ihmal etmek istemedik. Bereketli bir temayül oldu. Oyumuzu kullanmak, görevimizi yapmak istedik.” dedi.

Damat Alper Hasköylü ise “Siyaset evlilik falan dinlemiyor. O yüzden gelelim oyumuzu kullanalım dedik. Herkesin hakkı var bunda. Oyumuzu kullandık, düğünümüze herkes davetlidir. “ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.