Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gebzespor taraftarları terörü protesto etti

Kocaeli bölgesel amatör ligi takımlarından Gebzespor taraftarı, son günlerde artan terör olaylarını yürüyüş yaparak protesto etti. Sosyal medya üzerinden haberleşen grup akşam saatlerinde Gebze Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Burada biriken...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2015 22:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2015 22:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gebzespor taraftarları terörü protesto etti
Kocaeli bölgesel amatör ligi takımlarından Gebzespor taraftarı, son günlerde artan terör olaylarını yürüyüş yaparak protesto etti.

Sosyal medya üzerinden haberleşen grup akşam saatlerinde Gebze Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Burada biriken yaklaşık bin kişilik topluluk büyük bir Türk bayrağı açarak, Eskiçarşı'ya kadar slogan atarak yürüdü. Yürüyüşe bazı vatandaşlar ile esnaflar alkış tutarak destek verdi. Grup daha sonra Eskiçarşı'da tarihi çeşmenin başında basın açıklaması yaptı. Burada konuşan bir taraftar, ülkenin doğusu ve batısıyla bölünmez bir bütün olduğuna dikkat çekerken "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dedi. Daha sonra grup şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuduktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.