Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziosmanpaşa’da sanayi tüpü patladı: 11 yaralı

Gaziosmanpaşa Küçükköy’de bulunan parke imalathanesinde sanayi tüpünün patlaması sonucu 1'i ağır 11 kişi yaralandı. Patlama nedeniyle bir araç hurdaya dönerken, çevredeki bazı araçlarda da hasar meydana geldi.Olay saat 17.00 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2015 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2015 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziosmanpaşa’da sanayi tüpü patladı: 11 yaralı
Gaziosmanpaşa Küçükköy’de bulunan parke imalathanesinde sanayi tüpünün patlaması sonucu 1'i ağır 11 kişi yaralandı. Patlama nedeniyle bir araç hurdaya dönerken, çevredeki bazı araçlarda da hasar meydana geldi.

Olay saat 17.00 sıralarında Şemsipaşa Caddesi 54. Sokak’ta bulunan parke imalathanesindeki sanayi tüpünün patlaması sonucu meydana geldi. Patlama sonucu işyeri harabeye dönerken, 11 kişi de yaralandı. Patlama üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken 1 yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Patlama nedeniyle bir araç hurdaya dönerken, çevredeki bazı araçlarda da hasar oluştu. Patlama sonucu çevredeki bazı iş yerlerinin de camları da zarar gördü.

Patlama anında sokaktan geçen bir vatandaş olay anında yaşadıklarını şöyle anlattı: "Ben buradan geçiyordum. Aniden bir patlama oldu. Patlama sesinden bende sarsıldım. Kaçabildiğim kadar kaçtım. Kendimi zor kurtardım. Hala etkisinden kurtulamadım.’’

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.