Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep'teki aday tanıtım toplantısında Kılıçdaroğlu sürprizi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gaziantep İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, milletvekili aday tanıtımı toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu sürprizi yaşandı. Telefonla birinci sıra adayı Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker'i arayan Kılıçdaroğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep'teki aday tanıtım toplantısında Kılıçdaroğlu sürprizi
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gaziantep İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, milletvekili aday tanıtımı toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu sürprizi yaşandı. Telefonla birinci sıra adayı Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker'i arayan Kılıçdaroğlu, salondaki tüm kalabalığa seslenerek, “Yaşanacak bir Türkiye'yi el birliğiyle kuracağız.” dedi.

CHP Gaziantep milletvekili adaylarının tanıtım toplantısı Kalender Plaza'da gerçekleştirildi. Burada konuşan İl Başkanı Muhittin Sait Köse, iktidara yüklendi. Köse, “Türkiye'yi yaşanmaz bir ülke haline getirenlerin neden olduğu bütün dertlerin, sıkıntıların çözümüne çalışacağız. Millet bıktı, usandı. Artık yaşanacak bir Türkiye istiyoruz. Biz CHP olarak hazırız. Programlarımız, kadrolarımız hazır. Bugüne kadar belki de hiçbir siyasi parti, hiçbir seçmen, CHP kadar Türkiye'nin sorunlarına hakim, çözümlerini hazırlamış, kaynaklarını belirlemiş olarak seçime girmeyi başaramamıştır. Ülkeye, milletin çok özlediği, ekonomik refahı, eşit ve adil hak dağılımını, iç ve dış barışı, onurlu duruşu, birliği, beraberliği getirmeye geliyoruz.” dedi.

Köse'nin konuşmasının ardından, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker'i cep telefonundan aradı. Almanya'da bulunan Kılıçdaroğlu'nun sesi hoparlöre verildi ve tüm salona hitap etti. Almanya'dan sevgi ve saygılarını gönderdiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “7 Haziran'da yeni bir değişime, yeni bir başlangıca imza atacağız. Mücadelemiz halkımız içindir. Mücadelemiz çocuklarımız içindir. Mücadelemiz Türkiye içindir. Yaşanacak bir Türkiye'yi el birliğiyle kuracağız. Yaşanacak bir Türkiye bizim çocuklarımıza armağanımız olacaktır. Yolumuz aydınlık olsun. Almanya'dan Gaziantep'e yürek dolusu sevgiler saygılar.” diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun mesajı salonda coşkuyla karşılandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.