Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep'te PKK/KCK ve IŞİD operasyonlarında 296 yakalama

Gaziantep'te 2015 yılının 1 Ocak ve 7 Ağustos tarihleri arasında PKK/KCK ve IŞİD terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında 296 kişinin yakalandığı, bunlardan 84'ünün ise tutuklandığı bildirildi. Gaziantep Valiliği,...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep'te 2015 yılının 1 Ocak ve 7 Ağustos tarihleri arasında PKK/KCK ve IŞİD terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında 296 kişinin yakalandığı, bunlardan 84'ünün ise tutuklandığı bildirildi.

Gaziantep Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bölücü terör örgütü PKK/KCK ve IŞİD terör örgütüne yönelik yaklaşık 8 aydır yürütülen operasyonlarda gözaltına alınan, araması devam eden ve tutuklananların rakamlarını açıkladı.

Buna göre, İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği operasyonlarda 58 kişi yakalanırken, bunlardan 18'i tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü de 238 kişiyi yakalarken, bunlardan 66'sı tutuklandı. 48 kişinin ise firari olduğu belirtildi. Toplamda 296 kişinin yakalandığı bildirilirken, bunlardan 84'ünün tutuklanarak cezaevine konduğu açıklandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, şehrimizde kamu güvenliğinin devamı, aziz milletimizin can ve mal emniyeti ile huzur ve esenliğinin korunmasına yönelik önleyici faaliyetlerimiz aralıksız devam edecektir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.