Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Gaziantep’te fark ücretlerini artırmadan mevcut uygulamayı devam ettireceğiz”

Merkezi Gaziantep’te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, özel sağlık hizmeti sunucularının aldığı farkın yüzde 200’e çıkarılması yönündeki Bakanlar Kurulu Kararı ile ilgili...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Merkezi Gaziantep’te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, özel sağlık hizmeti sunucularının aldığı farkın yüzde 200’e çıkarılması yönündeki Bakanlar Kurulu Kararı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

    Dr. Yıldırım, “Bakanlar Kurulu kararı ile özel sağlık hizmeti sunucularının aldığı farkları yüzde 200 alabilmelerine müsaade edilmiştir. Ancak biz Gaziantep’teki özel sağlık hizmeti sunucuları olarak aldığımız fark ücretlerini arttırmadan mevcut uygulamalarımızı aynı şekilde devam ettireceğiz.” dedi.

    Bakanlar Kurulu’nun aldığı kararın, özel sağlık sunucularının verdikleri hizmetin kalitesini daha da artırmaya yönelik olduğunu kaydeden Dr. Yıldırım, “Açık kalp ameliyat ı, diyaliz, yoğun bakım, organ nakli gibi hizmetlerde vatandaştan fark ücreti zaten alınmamaktadır.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.