Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te Cumhuriyet coşkusu

Tüm yurtta olduğu gibi Gaziantep’te de Cumhuriyet'in kuruluşunun 90. yıl dönümü coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Gaziantep Valiliği’nde Vali Erdal Ata’nın protokol üyeleri, daire amirleri ve askeri erkânın tebriklerini...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te Cumhuriyet coşkusu
Tüm yurtta olduğu gibi Gaziantep’te de Cumhuriyet'in kuruluşunun 90. yıl dönümü coşku ile kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Gaziantep Valiliği’nde Vali Erdal Ata’nın protokol üyeleri, daire amirleri ve askeri erkânın tebriklerini kabulü ile başladı. Valilikte tebriklerin kabulünün ardından Cumhuriyet coşkusu Kamil Ocak Stadyumu’nda devam etti. Etkinliklere Vali Erdal Ata’nın yanı sıra Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Vali Ata, vatandaşları selamlayarak, programa katılanların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Cumhuriyet’in 90. yılını kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Vali Ata, Atatürk’ün Samsun’a çıkması ile başlayan mücadelenin Türk milletinin varlığını ve bağımsızlığını tüm dünyaya kabul ettirdiğini ifade etti. Açılış konuşmasının ardından Vali Ata, Cumhuriyet Kupası Kültür Yolu 13. Oryantiring Yarışı’nda dereceye giren öğrencilere belgelerini ve hediyelerini verdi. Halk oyunu gösterilerinin ardından sivil ve askerin resmi tören geçişleri ile program sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.