Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te bombalı saldırı, ölü sayısı artıyor

Gaziantep'teki sokakta organize edilen düğünde patlama meydana geldi. Reuters, patlamada 8 kişi hayatını kaybettiğini, 60 kişi yaralandığını açıkladı. Patlamada canlı bomba şüphesi var

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 23:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2016 01:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te bombalı saldırı, ölü sayısı artıyor

Gaziantep'teki sokakta organize edilen düğünde patlama meydana geldi. Reuters, patlamada 8 kişi hayatını kaybettiğini, 60 kişi yaralandığını açıkladı. Patlamada canlı bomba şüphesi var

Alınan bilgiye göre, merkez Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi'ndeki bir sokakta organize edilen düğüne, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce terör saldırısı düzenlendi. 

Patlama, nedeniyle yerine çok sayıda ambulansla polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yaralıları kentteki hastanelere kaldırdı.

Reuters Haber Ajansı, ilk belirlemelere göre 8 kişinin öldüğünü, 60 kişinin yaralandığını açıkladı.

Polis ekipleri ise, olay yerinde toplanan vatandaşların dağılması için uyarılarda bulundu.

Patlama sonrası gelen ilk bilgilerde patlamanın düğün salonunda gerçekleştiği ifade edilmişti.

NTV yayınına bağlanan AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep'te meydana gelen patlamada canlı bomba şüphesi olduğunu söyledi.

GAZİANTEP VALİSİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kent merkezindeki bir düğünde bir terör saldırısı meydana geldiğini, yaralananlar olduğunu bildirdi.

Yerlikaya, yaptığı açıklamada, Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'ndeki bir düğün salonuna terör saldırısı düzenlendiğini söyledi.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiğini ifade eden Yerlikaya, "Menfur terör saldırısı nedeniyle yaralananlar oldu" dedi. 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.