Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaspçılardan savunma: Normal insanla işimiz yok, sadece torbacıları gasp ettik

Kendilerine polis süsü vererek girdikleri Bağcılar’daki bir evde O.Y.Z.’nin (28) ellerini ve kollarını bağladıktan sonra 20 bin dolar gasp ettikleri ileri sürülen 3 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevkleri sırasında, “Normal insanla...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaspçılardan savunma: Normal insanla işimiz yok, sadece torbacıları gasp ettik
Kendilerine polis süsü vererek girdikleri Bağcılar’daki bir evde O.Y.Z.’nin (28) ellerini ve kollarını bağladıktan sonra 20 bin dolar gasp ettikleri ileri sürülen 3 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevkleri sırasında, “Normal insanla işimiz yok. Sadece torbacıları gasp ettik. Uyuşturucu aldık.” sözleriyle kendilerini savunan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Şüphelilerin gaspın gerçekleştiği adrese gelişleri, bölgedeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Polise 30 Ağustos’ta müracaatta bulunan O.Y.Z., kendilerini polis olarak tanıtarak evine gelen biri silahlı 3 kişinin ellerini kollarını bağladıktan 20 bin dolarını gasp ettiğini belirterek şikayetçi oldu. O.Y.Z. daha sonra eve gelen ağabeyinin kendisini çözdüğünü anlattı.

Soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarında yaptığı incelemede, şüphelilerin olay yerine bir otomobille geldiklerini belirledi. Görüntüdeki kişiler ile sabıkalılar albümündeki fotoğrafların karşılaştırması sonucunda, şüphelilerin kimlikleri belirlendi.

Ardından Bağcılar’da farklı adreslere gerçekleştirilen operasyonlarda Serdar A. (28), Engin Y. (39) ve Hasan D. (33) gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulaması yapılan şüphelilerden Serdar A. ve Hasan D.’nin hırsızlık ve uyuşturucudan çok sayıda sabıkaları olduğu anlaşıldı.

Polisteki ifadelerinde gasp olayını kabul eden şüpheliler, “Gasp ettiğimiz kişinin ağabeyinden uyuşturucu satın alıyorduk. Paramız bittiği için torbacıları gasp ettik. Biz oraya para için gitmedik.” dedikleri öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Çıkışta kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına, “Normal insanla işimiz yok. Sadece torbacıları gasp ettik. Uyuşturucu aldık.” şeklinde bağırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.