Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gasp edilen minibüste bixi ve çok sayıda patlayıcı ele geçirildi

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerce gasp edilen minibüsün içinde bixi suikast silahı, 6 şarjör, 1 adet tencere içerisinde bomba 1 adet bomba bataryası, çok sayıda patlayıcı ve patlayıcı madde kullanımında kullanılan malzemeler...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerce gasp edilen minibüsün içinde bixi suikast silahı, 6 şarjör, 1 adet tencere içerisinde bomba 1 adet bomba bataryası, çok sayıda patlayıcı ve patlayıcı madde kullanımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Olayda 1 terörist yakalandı, 3'ü ise karanlıktan faydalanarak kaçmayı başardı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 4 PKK’lı tarafından gasp edildiği iddia edilen minibüs, Kızıltepe ilçesinde Terörle Mücadele ekipleri tarafından fark edildi. Polisler, gasp edilen minibüsün takibe aldı. Bu sırada polisler ile gaspçılar arasında kovalamaca yaşandı. Polis aracını sıkıştıran minibüs, karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı. Çarpışmadan sonra teröristler gasp ettikleri minibüsü bırakıp kaçmaya başladı. Polisin takibi sonucu 1'i yakalandı, 3'ü ise karanlıktan faydalanarak olay yerinden kaçmayı başardığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.