Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

First Lady Gül'den gazetecilere tepki

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde veda resepsiyonu verdi. Törende Hayrünnisa Gül'ün sözleri dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
First Lady Gül'den gazetecilere tepki
 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde veda resepsiyonu verdi. Törende Hayrünnisa Gül'ün sözleri dikkat çekti. Sitemkar bir üslup kullanan Hayrünnisa Gül, “Bir turnusol döneminden geçiyoruz. Hayatımda hiç üzülmediğim kadar üzüldüm bu dönemde. Neler yazıldığını gördük, neler söylendiğini duyduk. Abdullah Bey, ben üzülmeyeyim diye interneti kapatıyordu, basın bültenlerini önümden alıyordu. Ama ben her şeyi biliyorum. Abdullah Bey kibarlığından söyleyemiyor. Kendisine çok yanlışlar, çok saygısızlıklar yapıldı” dedi.

 

Hayrunnisa Gül'den gazetecilere tepki

 

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek'in haberine göre, Cumhurbaşkanı Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, resepsiyona katılan bazı gazetecilere açıktan tepki gösterdi. Yenişafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi’ye “Sana çok kızgınım” diyen First Leydi, Selvi’nin elini sıkmadı. Hayrunnisa Gül, eşi ile fotoğraf çekilen gazeteciler arasında yer alan ATV Temsilcisi Mehmet Akarca’yı da eleştirdi.

 

'Her şeyi biliyorum'

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün gazetecilere yaptığı açıklamaları yanında dinleyen Hayrünnisa Gül, hatıra fotoğrafı çekildikten sonra sohbete katıldı.

 

Hayrünnisa Gül, sitemkâr bir üslupla, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bir turnusol döneminden geçiyoruz. Neler yazıldığını gördük, neler söylendiğini duyduk. Ben her şeyi biliyorum. Abdullah Bey ben üzülmeyeyim diye interneti kapatıyordu, basın bültenlerini önümden alıyordu. Ama ben her şeyi biliyorum. Neyin ne olduğunu biliyoruz. Abdullah Bey kibarlığından söyleyemiyor. Kendisine çok yanlışlar, çok saygısızlıklar yapıldı.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.