Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikri olan herkes bu toplantıda konuşacak

Erciyes Üniversitesi Kültür ve Sanat Komisyonu faaliyetleri çerçevesinde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa 'Şehir(li) Atölyesi 4. Buluşma: Ahi Şehir Kayseri' programı düzenlenecek. Programa şehir ile ilgili bilgisi, fikri, önerisi...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fikri olan herkes bu toplantıda konuşacak
Erciyes Üniversitesi Kültür ve Sanat Komisyonu faaliyetleri çerçevesinde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa 'Şehir(li) Atölyesi 4. Buluşma: Ahi Şehir Kayseri' programı düzenlenecek. Programa şehir ile ilgili bilgisi, fikri, önerisi ve şikayeti olan herkes katılarak konuşma imkanı bulabilecek.

    Program hakkında bilgi vermek için basın toplantısı düzenleyen Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Beyhan Asma, Sabancı Kültür Sitesi’nde yapılacak toplantıya herkesin katılabileceğini ifade etti. Prof. Dr. Beyhan Asma, daha önce Bursa, Kahramanmaraş ve Gaziantep de gerçekleştirilen toplantının dördüncü ayağının kayseri olacağını ifade ederek, şu bilgileri verdi; “Öncelikle etkinliği gerçekleşmesi için destek veren rektörlüğümüz, büyükşehir belediyemiz ve “Şehir(li) Atölyesi” platformuna teşekkür ediyoruz. 81 ilde gerçekleştirilecek ve 81 şehrin ele alınacağı bu etkinlikte, şehirle ilgili fikirlerin, sorunların ve çözümlerinin konuşulacağı toplantı olacak. Bu etkinliğe bütün insanlarımız katılabilecek ve fikirlerini ortaya koyabilecekler. Bir ev hanımı bile buraya katılabilecek ve derdini yada şehirle ilgili önerisi varsa bunu söyleyebilecek. Projeler önerilebilecek. Bu konuda herkesi bekliyoruz ve davet ediyoruz.”

    Prof. Dr. Asma, 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek toplantının saat 13.00’da başlayacağını belirterek, “Toplantımıza Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur’un da katılmasını bekliyoruz. Şehir(li) Atölyesi platformu adına programa konuşmacı olarak Yıldız Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Teyfur Erdoğdu, Hasan Soygüzel, Tahsin Bulut ve Enes Battal Keskin katılacak.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.