Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Feribotta canlı bomba paniği

Gebze ile Yalova arasındaki ulaşımı denizden sağlayan feribotta sabah saatlerinde canlı bomba paniği yaşandı. Yabancı uyruklu bir kadını, canlı bomba olduğu ileri sürülen kişilerden birine benzeten vatandaş olayı jandarmaya haber verdi. Feribot yaklaşık bir saat bekletilirken, kadın incelenmek üzere götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Feribotta canlı bomba paniği

Olay, bu sabah saatlerinde Yalova Topçular Feribot İskelesinde meydana geldi. Bir otobüs firması ile İstanbul'a giden yolcular, hareket edecek olan feribota binerek beklemeye başladı. Ancak bu sırada yapılan anonslar ile yolcuların otobüslerinin yanına gelmeleri istendi. Peş peşe yapılan anonsların ardından yolcular otobüsün yanına gitti. Bu sırada yanında iki tane çocuk bulunan, yabancı uyruklu bir kadın jandarma ekipleri tarafından incelenmek üzere götürüldü. Otobüste bulunan bir yolcunun yabancı uyruklu kadını, fotoğrafları yayınlanan ve canlı bomba olabileceği iddia edilen kişilere benzettiği öğrenildi. 

JANDARMA DİDİK DİDİK ARIYOR 
Öte yandan Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Eskihisar Feribot İskelesinde, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri terör saldırıları sonrası kontrollerini sıklaştırdı. Eskihisar Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, özel güvenlik ile birlikte şeklide feribota binmek isteyen araçları didik didik arıyor. Arabaların alt kısımları ve bagaj bölümleri aranırken, şüpheli durumlarda sürücüler de detaylı aramaya tabii tutuluyor.
Jandarma’nın uygulamalara devam edeceği öğrenildi.  

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.