Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih’te 3 kişinin gerçekleştirdiği ilginç yankesicilik kamerada (Özel)

Fatih’te 3 yankesicinin, caddede yürüyen bir vatandaşın cebinden cüzdanını alma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Yankesicilerin cüzdanı alma anında uyguladıkları taktik görenleri hayrete düşürdü.Eminönü’nde 3 yankesici, cadde...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2014 05:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2014 05:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih’te 3 kişinin gerçekleştirdiği ilginç yankesicilik kamerada (Özel)
Fatih’te 3 yankesicinin, caddede yürüyen bir vatandaşın cebinden cüzdanını alma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Yankesicilerin cüzdanı alma anında uyguladıkları taktik görenleri hayrete düşürdü.

Eminönü’nde 3 yankesici, cadde üzerinde gözüne kestirdikleri bir vatandaşı akıllara durgunluk veren yöntemle soydu. Yaşanan hırsızlık anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde, yankesicilerden biri elinde gazete ile vatandaşı arkadan takip ederken diğer yankesici ise şahsın önünde yürüyor. Üçüncü yankesici de, vatandaş kendisine yaklaştığı anda vatandaşın önünde yürüyen yankesici arkadaşına saldırarak dövmeye başlıyor. Olay sırasında bir an paniğe kapılan vatandaşın dalgınlığından yararlanan arkadaki yankesici, şahsın cebinden cüzdanını alarak uzaklaşıyor. Kavgaya odaklanan vatandaş ise durumdan habersiz yoluna devam ediyor. Görenleri hayrete düşüren yankesicilik cadde üzerindeki bir dükkanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyor. Bölgede artan şikayetler üzerine güven timleri şahısları suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.