Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih'te 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Fatih'te, kontrolden çıkan bir taksi, seyir halindeki araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden taksiye arkadan gelen diğer taksi çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, saat 00.30 sıralarında Vatan Caddesi, Bayrampaşa...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2013 03:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2013 03:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih'te 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı
Fatih'te, kontrolden çıkan bir taksi, seyir halindeki araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden taksiye arkadan gelen diğer taksi çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında Vatan Caddesi, Bayrampaşa istikametinde meydana geldi. Turgay Yalçın yönetimindeki 34 TDU 43 plakalı taksi kontrolden çıkarak önünde seyreden otomobile arkadan çarptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücüye arkadan gelen Faik Güler yönetimindeki 34 TBU 20 plakalı diğer taksi çarptı. 34 TDU 43 plakalı takside bulunan şoför Turgay Yalçın ve yolcu Halit Işık araç içinde sıkıştı. Taksinin çarptığı araç ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri araç içindeki yaralıları sıkıştıkları yerden çıkarmak için çalışma başlattı. İtafiye, otomobilin kapılarını keserek yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı.

Olayı yara almadan atlatan diğer taksinin sürücüsü Faik Güler, "Aksaray'dan Bağcılar'a gidiyordum, Vatan Caddesi'ni bitirdikten sonra önümde giden ticari taksi ile yan yana geldik. Arkadaş gaza bastı, hızlandı. Hızlanınca bu arkadaş orta şeride geçti. Bayağı süratli gidiyordu birden sağ şeride geçti. Sağ şeride geçer geçmez sağ şeritte büyük bir araç vardı. Çöp arabası mı? Kamyon mu? Neydi. Onu tam olarak göremedim. Ona vurmamak için tekrar sol şeride geçince bir araçla karşılaştı. O araca arkadan vurunca zaten benim önüme geldi. Benim önüme gelince zaten benim kaçacak yerim yok. Ben de vurdum" dedi.

Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası yol kısa süre tarfiğe kapanırken otomobillerin çekici ile yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.