Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Faruk Çelik’in Sivas programı iptal oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Sivas programı iptal oldu. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile birlikte bazı açılışlar için Sivas’a gelmesi beklenen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Sivas programının...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Sivas programı iptal oldu. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile birlikte bazı açılışlar için Sivas’a gelmesi beklenen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Sivas programının iptal olduğu açıklandı.

    Hafta sonu 2 gün Sivas’ta açılışlara ve partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak olan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın programı ise belli oldu. Yarın sabah Sivas’a gelecek olan Bakan Yılmaz, Mevlana Mahallesi'nde bulunan Alo Net’in de bulunduğu bina içinde faaliyet gösterecek olan 'ALO 170' Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi’nin açılış törenini yapacak. Yılmaz, Cumhuriyet Üniversitesi’ne ait temel atma ve toplu açılış törenine katılacak.

    Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, pazar günü ise Sultan Murat Eğitim Kurumları Halis Gülle Kampüsü Buruciye Lisesi’nin açılışını yaptıktan sonra Adalet ve Kalkınma Partisi İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak daha sonra ise Sivas’tan ayrılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.