Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyüp’te cinayet

Eyüp’te, ormanlık alanda üzerinde kimlik bulunmayan bir şahıs ölü bulundu. Polis şahsın silahla ateş edilerek öldürülme ihtimali üzerinde duruyor. Olay, Alibeyköy Otogarı’nın yanında bulunan bir ormanlık alanda meydana geldi. Vatandaşlar...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2015 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2015 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eyüp’te cinayet
Eyüp’te, ormanlık alanda üzerinde kimlik bulunmayan bir şahıs ölü bulundu. Polis şahsın silahla ateş edilerek öldürülme ihtimali üzerinde duruyor.

Olay, Alibeyköy Otogarı’nın yanında bulunan bir ormanlık alanda meydana geldi. Vatandaşlar otogardan çıkarak evlerine gittikleri esnada saat 06. 30 sıralarında ormanlık alanda bir şahsın hareketsiz şekilde kanlar içinde yattığını fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ağaçlar arasında ölü buldu. Polis ekipleri cinayetin işlendiği bölgeye emniyet şeridi çekti. Yapılan incelemede şahsın üzerinden kimlik çıkmazken, baş bölgesinin kanlar içinde olduğu ve silahla da vurulduğu öğrenildi.

Gece saatlerinde bir el silah sesi duyduğunu ifade eden bir vatandaş ise şöyle konuştu: “Olay gece olmuş, Buradan geçerken bir bayan görmüş. Polisi aramış. Ölen kişinin Suriye vatandaşı olduğu söyleniyor.” Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.