Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnaftan haraç alan 3 kişi tutuklandı

Edirne’de işyerlerine giderek esnaftan haraç isteyen çete elemanları polisin operasyonu sonucu yakalandı. Mahkemeye çıkarılan 3 çete mensubu tutuklanarak cezaevine gönderildi.C.B, Ö,B. ve S.B. isimli şahıslar gece 22:00 sıralarında 1 Murat...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esnaftan haraç alan 3 kişi tutuklandı
Edirne’de işyerlerine giderek esnaftan haraç isteyen çete elemanları polisin operasyonu sonucu yakalandı. Mahkemeye çıkarılan 3 çete mensubu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

C.B, Ö,B. ve S.B. isimli şahıslar gece 22:00 sıralarında 1 Murat Mahallesi’nde bulunan bir bara girdi. Mekanı dağıttıktan sonra işyeri sahibi B.Ş.’yi ve içeride müşteri olarak bulunan A.İ.’yi bıçakla yaralayan şahısları bölgeden ayrıldı.

Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, mekandaki görüntü kayıtlarını inceleyerek şahısların kimlik bilgilerine ulaştı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, bir gün sonra şahıslara ulaştı. Gözaltına alınan şahıslar emniyete götürüldü. Yapılan araştırma sonucunda şahısların M.U. isimli bir başka esnaftan ikinci kez haraç istediği belirlendi.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan şahıslar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.